Buna, sunt Emi

Fac parte din generatia (HAPP)Y si sunt ,,happy" pentru ca imi place enorm ceea ce fac. Sunt si mai fericita, atunci cand ii pot ajuta pe ceilalti sa obtina ceea ce isi doresc, cand pot contribui, prin activitatile pe care le desfasor, la dezvoltarea lor, cand ii pot face sa zambeasca, sa se simta bine!

De profesie sunt specialist in comunicare si PR. In calitate de prezentatoare, am facut cunostinta cu televiziunea la o varsta destul de frageda, am moderat evenimente culturale, campionate sportive, concerte si festivaluri. In timpul meu liber scriu articole despre ingrijirea corecta a corpului, bucuria de a face sport, placeri culinare si despre toate acele experiente care m-au facut sa imi pretuiesc sanatatea. Promovez produse pe care le-am testat, servicii in care am maxima incredere, branduri care merita sa fie sustinute.

Cand eram mica visam sa fiu dansatoare, asadar parintii mei m-au inscris la o scoala de dans sportiv. Desi am fost mereu activa, adevaratele beneficii ale sportului le-am descoperit, atunci cand am inceput sa predau aerobic. Am urmat o serie de cursuri in domeniul fitness-ului si a nutritiei care m-au ajutat sa capat incredere in mine, sa fac cunostinta cu corpul meu si sa-mi redescopar feminitatea.

Noul meu target este obtinerea unui certificat in coaching. Am ales aceasta specializare pentru ca un stil de viata sanatos nu se rezuma doar la a manca frunze verzi. Indiferent de drumul pe care alegi sa mergi, nu il poti parcurge singur. Ceea ce te poate ajuta sa progresezi, este admiratia fata de acel mentor care te inspira, te srijina atunci cand iti pierzi entuziasmul, te face sa iti intinzi aripile si sa zbori.

Sunt Emese Kovacs si sunt aici sa te ajut sa-ti gasesti motivatia in sport si inspiratia in bucatarie!