Este o vorba in popor care ma motiveaza foarte mult:

Tot raul spre bine…și nu degeaba!”

Cu alte cuvinte, obstacolele reprezinta intotdeuna o oportunitate de invatare si asta daca stim sa privim partea plina a paharului.

Perioada de izolare a redefinit relatia mea cu propria locuinta, adapostul numit corp.

Am inceput sa caut oportunitatile oferite de momentul prezent si sa imi indrept privirea catre cultivarea resurselor din interiorul meu.

Asa am descoperit pasiunea mea pentru gatit care se numara printre activitatile pe care le fac cu mare placere si in care ma implic cu totul.

Petreceam ore bune, cautand retete…

Pe unele dintre ele le decupam din caietul cu retete al bunicii, pe altele din cele mai vechi carti de bucate despre gastronomia fina franceza, caracterizata printr-un numar mare de tehnici si o diversitate mare de produse locale.

Faceam zilnic experimente in bucatarie, testam produse si metode inteligente de prelucrare, prin care sa reduc pierderea de vitamine si prin care sa obtin preparate delicioase, cu putine calorii.

Sansele sa mai organizez ateliere de gatit pentru copii sau team building-uri coprorate erau aproape zero, asa ca m-am gandit ca singura modalitate prin care pot sa imi exprim gandurile si sa imi prezint creatiile culinare este scrisul.

Asa a luat nastere prima mea carte, disponibila momentan in fomat electronic, dar pe care mi-am propus sa o public cat mai curand posibil.

eBook-ul se adreseaza in special celor care doresc sa isi puna in functiune mecanismele proprii de protectie si reparare ale organismului cu ajutorul alimentatiei.

Am incercat sa dau raspuns la intrebarile care ma framanta cel mai mult in aceasta perioada dificila pe care o traim cu totii: este oare suficient sa mancam sanatos pentru a evita a posibila contaminare cu virusuri sau bacterii, si daca da, care sunt alimentele care previn, vindeca, infrumusetea si care sustin buna functionare a sistemului imunitar.

Sfaturile provin din experienta proprie cu clientii, insa nu inlocuiesc consilierea si nici tratamentul recomandat de medic daca este vorba despre o afectiune cronica.

Pe langa sfaturi, sunt prezentate retete rapide de smoothie-uri, realizate din fructe si legume de sezon si superalimente sub forma de pulberi organice cu proprietati antioxidante si antiinflamatorii marca Republica Bio:

Foto: Zafiu Andrei

Foto: Andrei Zafiu 

Aboneaza-te la newsletter si poti previzualiza continutul eBook-ului GRATUIT.

Pentru a accesa retetele, solicita varianta completa a eBook-ulu aici:

    Sper sa iti fie de folos in atingerea obiectivului de a ramane sanatos la orice varsta, precum si in momentele in care ai nevoie de un plus de energie și vitamine.

    Cu drag,
    Emi

    Loading Facebook Comments ...