Cum tot se apropie sarbatorile de iarna, este momentul sa ne gandim ce punem in ghetute, dar sub brad?!

Daca ma intrebi pe mine, imi place sa ofer, drept cadou, celor dragi experiente, mai degraba decat niste articole vestimentare, jucarii sau alte bunuri materiale.

Cred ca ceea ce ne dezvolta si ne defineste cu adevarat este ceea ce traim si experimentam in mod direct, lasand in urma amintiri pe care le vom pretui pentru totdeauna.

In loc de caramele, biscuiti sau praline de ciocolata, i-as surprinde placut pe cei din jur cu un dulce sanatos care aduce organismului un plus de nutrienti si nu doar calorii goale.

Cine a zis ca nu putem manca sanatos si de sarbatori? 

Dupa multe experimente facute in bucatarie, am creat un produs care ne scapa de grija meselor, dar nu si de placerea de a gati si a ne bucura de bunatatile facute chiar cu mainile noastre.  

Kit-ul Emi este potrivit personelor care nu vor sa se expuna mediului exterior, alergand dupa produse sau nu stiu ce sa mai gateasca, astfel incat sa nu acumuleze kilograme in plus. 

Asa cum se vede si in imagine, am inclus in acest kit: 

  • ingredinetele uscate, gata cantarite pentru fiecare reteta in parte
  • o brosura in care gasesti informatii despre beneficiile nutritionale ale preparatului si alimentele cu care se poate asocia
  • un clip video cu reteta
  • cateva sugestii si ornamente pentru un plating spectaculos 

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, ti-am pregatit un desert special numai bun de gatit si savurat alaturi de cei mici dar si de cei care poftesc la ceva dulce.

Respectand indicatiile din filmulet, vei afla cum se prepara o turta dulce fara faina si cum poti, astfel sa economisesti calorii.

Din cantitatea ingredientelor incluse in cutie, vei putea obtine intre 30 si 40 de turtite care se pastreaza foarte bine in borcane de sticla, cu cat stau mai mult cu atat devin mai moi, pur si simplu se topesc in gura.

Spre deosebire de turta dulce clasica, varianta creata de mine nu contine gluten si nici lactoza, asadar este tolerata foarte bine si de persoanele care sufera de intolerante.

Am inlocuit faina alba si zaharul rafinat cu alternative sanatoase care nu duc la oscilatii mari ale glicemiei, astfel reteta fiind potrivita si diabeticilor.

Prepararea ei nu iti va da prea multe batai de cap, este gata cat ai zice „Turta dulce”!

Oriunde te-ai afla, poti comanda acest kit, sunand la numarul de telefon 0746223068 sau lasând un mesaj pe whatsapp.

De asemenea, daca doresti sa le oferi un cadou angajatilor sau colaboratorilor tai, ma poti contacta pentru o oferta.

Cumpara acest cadou si ofera celor dragi tie ocazia de a invata sa manance sanatos!

Preț kit: 115 RON 

* Primele 30 de comenzi beneficiază de eBook-ul „Imunitatea la putere!” in valoare de 34 RON. 

Loading Facebook Comments ...