Irina este pentru multe dintre noi un exemplu de voință și mai ales, de curaj!

La clasele de aerobic ajunge cu cel puțin 10 minute mai devreme să se asigure că găsește un loc în primul rând.
După încheierea campaniei inițiată de Dacia Plant: Intră în costumul de baie în 30 de zile, mi-a povestit experiența ei cu acest program și motivul pentru care a decis să-și schimbe stilul de viață.

M-am decis sa fac acest articol sub formă de interviu și mă bucur foarte tare că Irina a acceptat provocarea.

1. Spune-mi, te rog, cum ai ajuns să te înscrii în acest program?
Irina: Am avut noroc, locurile s-au epuizat foarte repede. Motivul pentru care am ales programul Intră în costumul de baie în 30 de zile a fost să învăț să mă organizez mai bine, să combin alimentele într-un mod corect și să mănânc mai conștient.Sunt o persoană cu probleme de greutate de mică, recunosc că îmi place să mănânc. Până acum nu am avut o motivație puternică.Am avut nevoie de suport în atingerea obiectivelor pe care mi le-am propus. Întâmplător am auzit despre această provocare și am acceptat-o

.A fost o experiență pe care nu o voi uita niciodată.

2. Care au fost primele schimbări pe care le-ai observat?
Nu credeam că voi trece prin astfel de schimbări, într-un timp atât de scurt. În prima săptămână am slăbit aproximativ 1 kg. Pe zi ce trecea, mă simțeam din ce în ce mai ușoară, fără să simt senzația de foame. Acum nu mă mai simt balonată, am mai multă energie, reușesc să rămân concentrată pe ceea ce am de făcut.

3. Ai avut momente când ți-ai pierdut voința, răbdarea? Cum ai reușit să-ți menții motivația?
Irina: M-a ajutat foarte mult grupul și atmosfera care s-a creat la antrenamente. Mă inspiră pofta ta de viață și te apreciez foarte mult pentru lucrurile pe care le faci.

4. Ce alimente ai în frigider acum? Cum arată meniul tău?
Irina: Frigiderul meu este plin de legume și verdețuri proaspete. La atelierele de gătit am descoperit câteva alimente care, de atunci, nu lipsesc din coșul meu de cumpărături. Trebuie să recunosc că nu am timp să gătesc. În schimb am învățat să-mi planific mesele cu o zi înainte și să fac alegeri corecte atunci când mănânc în oraș.

5. Care este cea mai vinovată plăcere de a ta?
Irina: Înghețata! Dar, de un timp m-am împrietenit cu sorbetul, care este o variantă de înghețată dietetică și, așa cum ai spus și tu, nu reprezintă nici un pericol pentru siluetă.

6. În ce măsură crezi că te-au ajutat suplimentele alimentare?
Irina: Nu am folosit niciun fel de supliment până acum, dar de data aceasta am respectat cu sfințenie programul. Am avut încredere în produsele Sublima pentru că sunt naturale. Îmi plac lucrurile exclusiviste, iar Sublima este unul dintre acele branduri care ține cont de nevoile femeilor. Cele două produse, Celuline și Silueth 90-60-90, m-au ajutat să renunț la ronțăielile dintre mese și să elimin surplusul de apă din corp. Pe mine m-au convins după prima săptămână de utilizare, le recomand tuturor femeilor care au probleme cu controlul greutății.

7. Cum ai convinge colegele tale de muncă să adopte un stil de viață sănătos? Cu ce să înceapă?
Irina: Cu tine, pentru că inspiri sănătate și multă energie pozitivă.

Dacă vrei și tu să faci o schimbare în viața ta, dar îți lipsește motivația, permite-mi să mă ocup de imaginea ta.

Începe de azi!

Află mai multe despre educația nutrițională!   

Loading Facebook Comments ...