Dacă vrei doar să îți menții greutatea este de ajuns să ai o alimentație diversificată, să mănânci alimente întregi care vin direct din natură, alimente neprocesate, nesupuse unor temperaturi foarte ridicate.

Ce trebuie faci atunci când vrei slăbești sănătos:

Dacă obiectivul tău este să pierzi din grăsime și să-ți dezvolți masa musculară, trebuie să acționezi pe mai multe planuri: să reduci treptat consumul caloric, să faci mai multă mișcare și să iei în calcul integrarea suplientelor nutritive în alimentație.
Să clarificăm un aspect important: suplimentele alimentare nu sunt un moft și nici medicamente. În ziua de azi, ele sunt absolut necesare, rolul lor fiind de a suplimenta regimul alimentar: ne pot ajuta să facem față provocărilor de zi cu zi, să ne atingem obiectivele propuse și să luptăm împotriva bolilor și afecțiunilor.
Suplimentele pot complementa dieta, dar nu pot înlocui mesele. Cele mai bune rezerve le obținem din mâncare.

Deși suplimentele au o absorbție redusă, ele sunt extrem de importante atunci când vorbim de controlul greutății.

Atât procesul de slăbire cât și sportul sunt factori care uzează organismul. Dacă nu acționăm corect, se instalează oboseala, scade imunitatea, corpul este predispus la deshidratare, fenomene care, pe termen lung, slăbesc organismul și contribuie la îmbătrânirea prematură.

Iată care sunt suplimentele pe care ar trebui să le foloseți dacă obiectivul tău este să slăbești:
Suplimentele cu vitamine și minerale: Ca urmare a dietei moderne consumăm extrem de puține fructe și legume proaspete.

Până și slăbirea poate duce la deficite de nutrienți și demineralizare. Pentru a preveni eventualele carențe este esențial să neasigurăm o dietă bogată în antioxidanți.

Produsele cu vitamine și minerale susțin buna funcționare a organismului și au un rol benefic în procesul de slăbire. Se absorb mai bine complexele de vitamine și minerale dacât cele luate separat pentru că se potențează reciproc.
Suplimentele cu omega 3:
Un aport constant de omega 3 reduce semnificativ nivelul insulinei din corp, hormonul care reglează metabolismul glucidelor. Un nivel scăzut de insulină, respectiv un nivel optim al concentrației de zahăr din sânge, va avea ca efect scăderea în greutate.
Enzimele digestive:
Hrana este descompusă eficient iar nutrienții din alimente se absorb mult mai repede în prezența acestor enzime. Majoritatea acestor produse au efecte diuretice, ajută la purificarea sângelui și elimină reziduurile din corp.
Extractele din plante:

Natura nu ne va trăda niciodată!

Folosește cu încredere produsele pe bază de plante medicinale. Dincolo de capacitatea lor de a trata diverse afecțiuni, plantele îmbunătățesc circulația cerebrală și cea periferică, ne ajută să slăbim și să ne simțim mai bine, să ne recăpătăm starea de echilibru emoțional.
Piața ne oferă o gamă destul de diversificată de produse care mai de care mai atrâgătoare, devine tot mai dificil să facem alegeri corecte.
În ciuda verificărilor făcute, există suplimente care nu respectă afirmațiile de pe ambalaj, produse alimentare, mai ales printre cele destinate sportivilor, care conțin cantități mari de zahăr, substanțe cu efecte stimulante, precum cafeina, metale grele sau alți produși chimici.

Cele mai multe “fat-burnere” conțin efedrină, o substanță foarte periculoasă cu efect halucinogen care poate deregla ritmul cardiac și provoca tulburări psihice.
Studierea amănunțită a etichetelor este obligatorie, înainte de a cumpăra un produs! Un alt indicator care te poate ajuta în alegerea produsului potrivit este vechimea brandului pe piață. O companie cu tradiție nu își va permite să vândă produse slabe, investește constant în cercetare și dezvoltă obiective strategice în vederea îmbunătățirii acestora.

Iată produse pe care le recomand cu încredere de fiecare dată când sunt întrebată de clientele mele:

Click pentru a vedea produsule:

Am realizat pentru voi primul E-book cu recomandări nutriționale și exerciții care îți garantează slăbirea! Descarcă acum gratuit E-bookul!

Un material reușit de care sunt foarte mândră!!!

Vă doresc o zi frumoasă și plină de energie!

Cu drag,

Emi

Loading Facebook Comments ...