O femeie de succes nu este o “pasăre de noapte”. Înainte de culcare își planifică ce are de făcut în a doua zi, pune ceasul să sune cel târziu la ora 07:00 și își începe ziua cu un ritual de dimineață.

Iată câteva sfaturi care îți pot fi utile:

  • Nu bea cafea pe stomacul gol! Cel mai bun interval pentru a o servi este între orele 10:00 și 12:00, în cazul în care te trezești la ora 07:00. În loc de cafea, alege apa călduță cu lămâie, turmeric și câteva picături de oțet de mere. Această băutură miraculoasă ajută la detoxificarea ficatului, optimizează digestia și alcalinizează organismului.
  • Începe ziua cu mișcare. Fă câteva exerciții de pilates sau yoga la prima oră, pentru a-ți accelera arderile. Dacă nu ai timp să ajungi la sală, cere ajutorul antrenorului tău și roagă-l să-ți arate câteva exerciții care nu necesită echipament special. Este foarte important să te învețe să le execuți corect!
  • Obișnuiește-te să iei micul dejun, după ce faci puțină mișcare, mai ales dacă obiectivul tău este să slăbești. Consumă alimente bogate în proteine. Alege cu încredere: avocado, ouăle, brânzica semi-degresată, lapte de migdale,etc.
  • Asigură-te că ai la îndemână gustări sănătoase: migdale crude, pătrățele de ciocolată neagră (conținut de cacao peste 70%), morcovi, bucăți de țelină apio, etc.
  • Ține în congelator cuburi de ceai verde și de mușețel! Aplică-le pe cearcăne și lasă-le să acționeze timp de 15 minute. Crede-mă, nici un produs anti- cearcăne nu funcționează cu adevărat. Un ten perfect este obținut doar cu ajutorul unui make-up profesionist.
  • Dacă vrei să ai o dantură mai sănătoasă și dinți mai albi, clătește-ți gura cu ulei de cocos. Poți folosi, înainte de clătire, o pastă de dinți cu un conținut optim de fluor.

S-ar putea ca aceste recomandări să nu funcționeze la tine. Cere întotdeauna sfatul unui nutriționist în cazul în care iei hotărârea să-ți schimbi obiceiurile alimentare

Loading Facebook Comments ...